Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Jag förstår »

Timmele R%ouml;r firmabilKallbadhus

Thermia MEGA

2015-12-01

Nu i december måndan har vi fått nöjet att både installera och drift sätta Thermia MEGA Medium hos Timmele Lager och Logestik. 

Tack vare invertertekniken är Mega en mycket flexibel och mångsidig produkt som kan installeras och användas i alla tänkbara typer av fastigheter stora som små. Med den ny utveklade styrningen kan du styra Mega pumpen över datorn eller mobilen om det skulle bli ett larm på värmepumpen får ni det i mailen smidigt enkelt och bekvämt!

Invertertekniken, som konstant anpassar värmepumpens effekt efter rådande behov, innebär att värmepumpen kan leverera 100 procents energitäckning. Det gör i sin tur att man slipper betala för dyr tillsatsvärme. Tack vare inverterstyrningen kan också anläggningar med olika värmebehov för värmesystem och varmvatten köras utan krav på extra volymtankar. Det ger en lägre installationskostnad och mindre utrymme krävs för anläggningen. 

Har ni några frågor kontakta gärna Thomas ( thomas.malmqvist@timmeleror.se) eller på telefon 0321-685655